LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

your body. your rules.

Jeg håper dere ikke bukker under for alt kroppshysteriet som oppstår hvert eneste år når sommeren nærmer seg. Folk stresser altfor mye med utseendet sitt. Det største, og for så vidt eneste målet de har for sommeren er å få den perfekte bikinikroppen.

Begrepet "fit is the new skinny" skulle vel egentlig bli noe positivt. Men jeg vet ikke helt, jeg. Folk har tatt dette fitnesstullet til et helt nytt nivå, og ordet "fit" har fått en ekstremt overdrevet betydning. Det virker som om folk har glemt at man kan være sunne og ha en fin kropp uten at man må stappe kjeften full av kvalmende cottage cheese, smakløs havregryn og fettfri/lavkarbo/sukkerfri dritt, og dra på trening hver eneste dag. Mottoet "alt med måte" har aldri vært mer passende. Jeg vet at jeg sannsynligvis vil få pes fra treningsgale blogglesere nå, men dette innlegget er ikke rettet mot dere som trener fordi det er en hobby dere elsker og virkelig interesserer dere for. Dette innlegget er for dere som allerede har en frisk og helsemessig sunn kropp, men som likevel blir i dårlig humør hver gang dere ser dere selv i speilet. Dere som vil synke ned i jorda når dere går gjennom gangene på skolen fordi dere føler andre kommenterer de nærmest ikke-eksisterende sidevalkene deres. Dere som går hele året og gruer dere til bikinisesongen fordi det betyr fordømmende blikk fra andre på stranda, og som føler dere aldri vil se bra nok ut uansett hva dere gjør. Jeg prøver selvfølgelig ikke å oppfordre folk til å ikke dra på trening. Tren om dere vil og synes det er gøy, men ikke gi under for presset om du allerede har en sunn kropp og egentlig ikke har noe lyst på trening. Ikke tren for å tilfredsstille andre enn deg selv. 

Og så må dere huske å spørre dere selv: hvor viktig er det egentlig å få denne drømmekroppen til sommeren slår inn for fullt? Personlig skal jeg heller fokusere på å få en minnerik sommer full av opplevelser med menneskene som står meg nærmest og som allerede godtar meg for den jeg er. Jeg skal spise så mye grillmat og potetsalat,så mye softis med ekstra strø at jeg triller hjem om kveldene. Jeg drar snart til Spania med familien min , og alle som synes noe om lårene mine eller hoftene mine på stranda skal få synes akkurat hva de vil. Jeg skal sikkert være en del på stranda med fine mennesker til sola går ned, og min minste bekymring skal være hvordan rumpa mi ser ut i bikinien. På slutten av dagen er det ingen andre enn deg selv som virkelig bryr seg om hvordan kroppen din ser ut. Dessuten er det ingenting som er mer sexy enn en jente som er komfortabel i sin egen kropp, og som ikke bryr seg om sitt eget utseende mer enn hva som er sunt. En jente som er mer opptatt av å være seg selv og ha det gøy, enn å forsikre seg om at øynene til alle guttene på stranda er rettet mot kroppen hennes. Jeg håper dere alle har på dere bikinien i sommer og føler dere selvsikre og fine, uansett kroppsform! Den eneste definisjonen som fins på hva som ser bra ut i en bikini er deres egen.

 url.png

 

 

 

 

 

url.jpg

 

 

 

url.jpg

 

 

url.jpg

 

 

url.jpg

 

-Solveig... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHer kan du skrive hva litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits